Over ons

Welkom bij Bouwtekenburo NH!

Wij zijn een bedrijf dat u helpt bij het opstellen van bouwtekeningen, het aanvragen van omgevingsvergunningen, constructieberekeningen, splitsingstekeningen en het digitaliseren van tekeningen.

Omgevingsvergunningen kunnen variëren tussen:
– Dakkapellen;
– Dakopbouw & Nokverhogingen;
– Aanbouw & Uitbouwen;
– Nieuwbouw;
– Bedrijfspanden;


Bouwtekenburo NH realiseert per jaar ca. 500 projecten , hierdoor zijn wij ervaren in dit werkgebied en met de processen, hierdoor weten wij precies wat er moet gebeuren.

Wij voeren projecten uit voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. De opties zijn eindeloos bij ons!

Voor bouwkundig tekenwerk kunt u bij Bouwtekenburo NH terecht voor: ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen en constructietekeningen. Zonder goede bouwtekeningen kan een bouwproject immers niet van start. Daarom leveren wij bouwtekeningen van hoge kwaliteit.

Sinds 1 oktober 2010 is de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) ingegaan. Hierdoor zijn meer dan 25 vergunningen samengevoegd. Bij Bouwtekenburo NH houden wij rekening met wijzigingen in regelgevingen en zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van uw bouw- en nieuwbouwprojecten.

Jaren ervaring
0 jaar
Gerealiseerde projecten
3000 +
Tevreden klanten
2700 +
Deskundige Professionals
0 +

Wat kunt u verwachten?

Bij Bouwtekenburo NH nemen we het gehele proces bij u uit handen. U hoeft hier niet meer naar om te kijken, wij zorgen ervoor dat het precies loopt zoals u verwacht. Wij snappen dat een verbouwing of nieuwbouw project niet altijd even makkelijk is. Daarom bieden wij volledige service en hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Daarom kunt u het volgende verwachten bij Bouwtekenburo NH:

  1. Expertise en ervaring;
  2. Communicatie met de gemeente;
  3. Complete set tekeningen;
  4. Vaste prijzen;
  5. Indienen omgevingsvergunning;
  6. Communicatie met de klant;
  7. Volgens de regels.

Wij stralen expertise en ervaring uit. Hierdoor weet u zeker dat wij kwaliteit leveren. Wij willen ervoor zorgen dat u geen zorgen meer heeft over uw projecten. Daarom houden wij strakke communicatie aan met de gemeente zodat er geen twijfel bestaat of het project wordt uitgevoerd via de regel- en wetgeving in Nederland. Daarnaast vinden wij communicatie erg belangrijk, daarom hebben wij een vaste werkwijze. Eerst levert u gegevens aan, zoals bouwtekeningen, foto’s van de woning en uw contactgegevens.

Wij nemen contact met u op en bespreken het bestemmingsplan. Hierdoor weten wij precies wat u verwacht en zorgen wij ervoor dat het aan uw wensen voldoet.

Vervolgens maken wij de aanvraag voor de vergunningstekeningen compleet en na akkoord van de opdrachtgever wordt de aanvraag ingediend bij het Omgevingsloket.

De gemeente heeft zes tot acht weken de tijd om de aanvraag te behandelen. Mochten er aanpassingen vereist zijn, worden deze doorgevoerd en aangeleverd door ons. Zodra de gemeente akkoord geeft, kunt u beginnen met het uitvoeren van uw project.

Bij Bouwtekenburo NH kunt u vrijblijvend een professionele offerte aanvragen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen onverwachte kosten door de vaste prijzen die wij hanteren.

Klaar om uw bouwtekeningen te laten maken?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en
zet de eerste stap naar een succesvol bouwproject.